Inspiratie

reacties – beeld – links

AnneMarie

Tijdens de geleide Yoga Nidra laat ik mijn lichaam meenemen op een kleine vakantie. Ik kom er ontspannen en opgeladen van terug!

Petra

Yoga laat mijn hoofd en mijn lijf stromen. Yoga laat me van mezelf houden.

Tim:

Yoga betekent voor mij een rustpunt in de week, een diepe ontspanning na inspanning. Weer verbinding maken tussen lichaam en geest.

Margreet

Yoga is voor mij belangrijk om wekelijks m’n lijf soepel te houden en mijn geest nu eens wat rust te gunnen.

Kim:

Yoga maakt van mij een beter hardloper en geeft me daarin nog meer plezier. Annemieke heeft de gave om je te laten voelen wat zij zegt. Ik ben zo blij dat ik yoga heb gevonden.

Chantal:

Yoga is een relax momentje, hoe m’n week er ook uit ziet (zelfs als Annemiek ons fysiek onmogelijke en hilarische posities vraagt in te nemen).

Saron:

Ik heb vele yoga-docenten gehad en vind Annemieke er met kop en en schouders boven staan. Heel fijn te ervaren als ze de mantra’s chant, geruststellend en ontroerend.

Myranda:

De lessen van Annemiek zijn een rustpunt in mijn week.Yoga geeft beschouwende kracht, het maakt je bewust van wie je bent en hoe je de dingen doet. Zelfs nu met de lessen online werkt yoga als oefening bij het even loslaten van alles dat het leven met zich meebrengt.

Mariëlle:

Yoga betekent voor mij echte aandacht voor de wezenlijke kant in jezelf. Daar is niets zweverigs aan, het is juist erg aards!

Maran:

Maran: Na een drukke dag kan ik me echt verheugen op de yogales ’s avonds, daarna ben ik weer helemaal relaxed.
Of korter: Na een drukke dag s’avonds yoga ben ik weer helemaal relaxed.
Het mooie van de lessen van Annemieke vind ik dat er veel humor in zit en dat de aanwijzingen concreet en duidelijk zij